Бившата жена на актьора: Не знаех, че Васил си има любовница

0
60
Андреа Драганова, снимка: БиТиВИ

Не знаех, че Васил си има любовница. Докато сме били женени, никога не сме говорили за такова нещо. Нямах представа„, каза за вестник „България Днес“ бившата половинка на актьора Васил Драганов. Тя допълни, че е разбрала за новата тръпка на популярния си екссъпруг от медиите.

Както само Информационна агенция orel.bg писа, след скандалите с жена си се оказа, че Драганов се е забол с колежката си Ева Тепавичарова.

След драматичния развод и размяната на обвинения по всички големи БГ медии звездата от „Комиците“ и журналистката явно са решили да укротят топката в името на общите си деца Любов и Давид. За вестника Андреа сподели, че това е най-важната за нея причина като майка да не продължава с интервютата и коментарите по темата.

Благодаря на вашето издание за справедливата ви позиция„, каза още бившата БНТ репортерка.

Екссъпругата на екранния Радко Чеканов довери, че в момента е на почивка с новия мъж до себе си – столичния ресторантьор Борислав Манов. Tой разкри колко обича Андреа, но по думите му било много грозно популярният комик „да разнася кирливите ризи по медиите„. През юни, както се похвали първо през „България Днес“ Андреа, двойката очаква появата на бял свят на своята дъщеричка.

В прекрасни отношения съм с децата ми от Васил. Виждаме се непрекъснато. Не искам да ги наранявам. За мен главното е те да бъдат щастливи и да не се настройват нито срещу мен, нито срещу баща си. На всяка цена трябва да съхраня психиката им, защото Давид е още малък„, загрижена е бившата половинка на Драганов.

Припомняме, че известният комедиант пръв повдигна пред Люба Пашова в студиото на БНТ завесата над тежката си раздяла със своята брачна половинка. Той нарече избраника на Андреа „дядо“ и „кебапчия“, тя също не му остана длъжна. Сега и двамата са открили щастието с нови партньори и вече категорично отказват да участват в продължение на живо на шоуто „Семейни войни“.