Неизвестна напада жени и деца в гръб до училище!

0
143
Снимка: Димитър Иванов, Информационна агенция orel.bg

Уплашена софиянка сигнализира за неизвестна нападателка, която преследва и атакува жени, както и деца в гръб. Това се случва в столичния квартал „Младост“ в района на 144 СУ Народни Будители.

Тя се е спасила от въпросната жена благодарение на това, че е забелязала мъже на близката спирка и „смесила“ с тях.

Призовавам да се пазите от жената, която напада в гръб с различни оръжия. Мислейки си, че никога няма точно аз да я срещна – беше зад мен и още няколко други жени, ходейки към спирката на 144 СУ Народни Будители. Там е често обхождан от нея район, затова си имайте едно наум.

Откакто чух за случаите, постоянно гледам зад себе си кой върви(понеже ходя със слушалки). Е, днес се разминах на косъм и съм благодарна.

Аз се скрих на спирката, защото видях, че имаше мъже и тя няма да предприеме действие, когато стоя до тях. Не видях дали нападна друг, защото от страх затичах към светофара на поликлиниката след като отмина. Беше облечена със сини дънки и не помня,но май якето беше червено като шапката ѝ на ЦСКА. Не знам какво може да се предприеме,но имаше хора, които я разпознаха и бяха готови да побегнат, ако ги приближи. Но имаше и такива, които не бяха. Моля, ако някой знае каква инициатива може да се създаде срещу тази жена, нека ме включи!, разказва Яна Христова.

Други жители в района потвърдиха за подобни случаи. Няколко потребители в мрежата дори разпознаха нападателката, която явно не е толкова „неизвестна“ за квартала.

Оказва се, че тя е психичноболна и от месеци тероризира местните жители. През есента на миналата година дори е излъчен репортаж по телевизията, но проблемът, очаквано от жителите на „Младост“, е бил решен съвсем за кратко.

Сега нападенията продължават.

Ще има ли по-адекватни мерки срещу жената, или се чака да се стигне до трагичен случай?, питат местните.