ШЕСТ ГОДИНИ СЛЕД СВАТБАТА: Турската звезда Неслихан Атагюл разкри тайната на щастливия брак (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
723

Една от най-известните светски двойки в турския шоубизнес – актьорите Неслихан Атагюл и Кадир Доулу изгряха на корицата на списание In Style.

Неслихан Атагюл, прочула се у нас с ролята на Наре в телевизионната драма „Дъщерята на посланика“, се врече във вечна вярност на своя любим Кадир на пищна церемония в Истанбул през 2016 година. Днес двойката участва заедно новия турски сериал „В края на нощта“.

В интервю за изданието Неслихан и Кадир разкриха своята рецепта за щастлив семеен живот, като междувременно заснеха зашеметяваща фотосесия и видеоклип към нея.

Двойката на екрана и в живота сподели, че често се случва да е на противоположно мнение по различни теми, идеите им винаги се различават, но успяват да балансират особеностите на характерите си, което помага на романтичната им връзка.

Разбира се, намираме начин внесем свеж полъх в отношенията си“, сподели Кадир Доулу, а Неслихан Атагюл заяви, че се радва на всеки нов ден, прекаран заедно със съпруга си.

Неслихан и Кадир, който са заедно от 9 години и наскоро ще отпразнуват своята шеста годишнина като семейство, са категорични: „Ние сме упорита двойка“.

Разбираме се много добре с Кадир, забавляваме се, когато не сме съгласни един с друг. Познаваме се много добре! Изглеждаме готино заедно и аз мога да разговарям се него за какво си поискам. Разбира, се говорим и за сценарии и бизнес“, разкри Неслихан в своя медийна изява.